Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 261g373kcal32.6g0.8g26.8g0g
Voi 119g861kcal1.4g0.5g96.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g89g545kcal18.8g6.1g49.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g30g3kcal0.4g0g0.2g25.2g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.6g1.6g3.1g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g5.9g36kcal1.3g0.4g3.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g3996kcal120.2g39g376.2g63g
Valittu annoskoko702g1998kcal60.1g19.5g188.1g31.5g
Annoskoko puolitettuna351g999kcal30.1g9.8g94.1g15.8g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597