Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g20g44kcal2.8g4.4g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Basilika, tuore 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Timjami, annos 3g3.4g7.2kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1426kcal59.6g46.2g108.2g12.8g
Valittu annoskoko702g713kcal29.8g23.1g54.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna351g356kcal14.9g11.6g27.1g3.2g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407