Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g186g86kcal4.5g11.1g1.3g5.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g84g98kcal6g16.9g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g225g79kcal3.6g15.5g0.2g3.2g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g735kcal40.2g114g8.6g26g
Valittu annoskoko702g367kcal20.1g57g4.3g13g
Annoskoko puolitettuna351g184kcal10.1g28.5g2.2g6.5g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946