Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 436g353kcal6.8g73.3g0.2g13.1g
Kesäkurpitsa zucchini 256g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Mineraalisuola keskiarvo 2.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g930kcal16.4g159.4g17.4g29.8g
Valittu annoskoko702g465kcal8.2g79.7g8.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna351g233kcal4.1g39.9g4.4g7.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773