Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g292g351kcal52.6g5g13.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow90g306kcal6.3g69.3g0.7g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g135g47kcal2.4g8.6g0.3g4.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl45g38kcal0.6g2g3.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.9g14kcal0.4g0.8g0.9g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1536kcal125.8g175.8g36.6g10.2g
Valittu annoskoko702g768kcal62.9g87.9g18.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna351g384kcal31.5g44g9.2g2.6g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155