Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Ruislese 17g48kcal2.6g4.4g0.7g6.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g50g185kcal7g27.5g4g5.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)150g525kcal18g103.5g2.8g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g3013kcal104.6g561.2g21.8g70g
Valittu annoskoko703g1507kcal52.3g280.6g10.9g35g
Annoskoko puolitettuna351g753kcal26.2g140.3g5.5g17.5g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948