Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)100g350kcal12.8g69.7g1.9g3.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.5g22kcal0.8g1.1g1.6g0g
Hirvenliha 68g76kcal14.3g0g2g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.7g6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g1060kcal67.4g154.8g17.8g6.8g
Valittu annoskoko703g530kcal33.7g77.4g8.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna351g265kcal16.9g38.7g4.5g1.7g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639