Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 33g9kcal1g0.4g0.3g0.5g
Purjosipuli 177g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1333g241kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Paprika punainen 756g221kcal7.1g34g3g14.4g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g33g100kcal5.3g2.3g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 666g152kcal3.7g23g2g9.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1999g1899kcal399.8g0g14g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1233g493kcal13.6g88.8g6.2g17.3g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g8130kcal889.2g418.6g258.6g111.4g
Valittu annoskoko7020g4065kcal444.6g209.3g129.3g55.7g
Annoskoko puolitettuna3510g2033kcal222.3g104.7g64.7g27.9g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762