Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2018g3337kcal338g0g222g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g649kcal0g0g72.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 245g637kcal66.2g0g41.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1442g4759kcal28.8g43.2g504.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3243g1135kcal58.4g207.6g6.5g103.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g21032kcal982.8g501.6g1693.6g207.6g
Valittu annoskoko7020g10516kcal491.4g250.8g846.8g103.8g
Annoskoko puolitettuna3510g5258kcal245.7g125.4g423.4g51.9g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481