Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2400g921kcal24g165.6g4.8g60g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Piparjuuriraaste Felix40g112kcal1.4g6g8.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g120g24kcal0g7.8g0g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 120g333kcal2.4g3.6g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g7995kcal107.4g577g558.8g181g
Valittu annoskoko7020g3997kcal53.7g288.5g279.4g90.5g
Annoskoko puolitettuna3510g1999kcal26.9g144.3g139.7g45.3g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284