Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2400g3120kcal504g0g96g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g400g72kcal4g14g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)400g1160kcal92g5.2g84g0g
Siitakesieni 400g106kcal7.2g10g1.2g13.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)528g1003kcal7.4g9.5g105.6g23.2g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Maustekurkku400g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 400g1560kcal8.5g8.8g168g0g
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14048g24195kcal1317g263.8g1912.8g117.6g
Valittu annoskoko7024g12098kcal658.5g131.9g956.4g58.8g
Annoskoko puolitettuna3512g6049kcal329.3g66g478.2g29.4g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236