Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3500g1227kcal161.7g68.3g10.5g87.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1400g336kcal25.2g42g7g26.6g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Mozzarella light420g672kcal84g2.1g37.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1400g980kcal28g46.2g72.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g7965kcal605.6g338.2g416.4g252.2g
Valittu annoskoko7028g3983kcal302.8g169.1g208.2g126.1g
Annoskoko puolitettuna3514g1991kcal151.4g84.6g104.1g63.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147