Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g43.9g1g4.3g
Canderel makeutusjauhe100g384kcal2.9g93.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3g21kcal0g0g2.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 50g188kcal0.1g2.7g20g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g50g35kcal1g1.7g2.6g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1406g3213kcal67.4g570g67.8g22.8g
Valittu annoskoko703g1606kcal33.7g285g33.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna352g803kcal16.9g142.5g17g5.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917