Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen219g304kcal41.5g0g15.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g437g153kcal4.4g28.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1014kcal93g61g44g1.4g
Valittu annoskoko704g507kcal46.5g30.5g22g0.7g
Annoskoko puolitettuna352g254kcal23.3g15.3g11g0.4g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413