Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste90g23kcal0.8g4.3g0.3g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3g7.8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Kukkakaali, tuore90g18kcal1.6g2g0.3g1.6g
Chili paprika punainen3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g393kcal31.8g28.2g16g11.4g
Valittu annoskoko704g196kcal15.9g14.1g8g5.7g
Annoskoko puolitettuna352g98kcal8g7.1g4g2.9g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876