Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g350g385kcal80.5g0g6.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)219g186kcal2.2g7.7g15.3g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g39g173kcal2.2g1.7g17.4g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1547kcal172.6g28.4g78.4g3.2g
Valittu annoskoko704g774kcal86.3g14.2g39.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna352g387kcal43.2g7.1g19.6g0.8g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868