Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g438g569kcal74.4g4.8g28g0g
Sitruuna 100g131g47kcal0.8g7.9g1.4g0g
Lime, kuorittu, annos 50g22g7.9kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g6.6g21kcal0.1g5.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1338kcal153.6g42.2g60.6g2.4g
Valittu annoskoko703g669kcal76.8g21.1g30.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna352g335kcal38.4g10.6g15.2g0.6g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263