Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1499g2549kcal299.9g0g149.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1499g5098kcal344.9g794.7g55.5g90g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2399g812kcal73.4g117.5g2.4g0g
Ketsuppi, Felix150g135kcal1.5g31.5g0.7g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g300g840kcal57g0.3g66g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g21645kcal1747.2g2048g698.8g207.4g
Valittu annoskoko7032g10823kcal873.6g1024g349.4g103.7g
Annoskoko puolitettuna3516g5411kcal436.8g512g174.7g51.9g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649