Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2400g506kcal28.8g81.6g4.8g50.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli kuivattu 200g544kcal21g70.2g3.2g70g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g7930kcal722.2g409.2g339.6g282.2g
Valittu annoskoko7032g3965kcal361.1g204.6g169.8g141.1g
Annoskoko puolitettuna3516g1983kcal180.6g102.3g84.9g70.6g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987