Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 60g199kcal0.3g48.6g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore120g30kcal0g10.8g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3005g902kcal30.1g180.3g6g30.1g
Silakkafilee 3606g5182kcal577g0g320.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g12895kcal1223.8g531.4g656.4g64.2g
Valittu annoskoko7032g6448kcal611.9g265.7g328.2g32.1g
Annoskoko puolitettuna3516g3224kcal306g132.9g164.1g16.1g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092