Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)740g296kcal8.1g53.3g3.7g10.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g530g398kcal29.2g63.6g2.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus300g1020kcal69g159g11.1g18g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1500g900kcal24g180g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14076g8185kcal574.6g923.6g224.6g59.2g
Valittu annoskoko7038g4093kcal287.3g461.8g112.3g29.6g
Annoskoko puolitettuna3519g2046kcal143.7g230.9g56.2g14.8g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196