Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta85g128kcal13.6g3.4g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro43g13kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g340g579kcal68.1g0g34g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 136g104kcal2.6g21.1g0.3g1.4g
Aromisuola (5g)4.3g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g1815kcal184g58.8g92.4g7.4g
Valittu annoskoko704g907kcal92g29.4g46.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna352g454kcal46g14.7g23.1g1.9g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284