Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 395g1354kcal40.2g276.1g4.7g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 303g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g2707kcal80.4g552.2g9.4g27.6g
Valittu annoskoko704g1354kcal40.2g276.1g4.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna352g677kcal20.1g138.1g2.4g6.9g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295127