Kaalikeitto

Kuullota kaalit rasvassa.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat, anna kiehua.

Ruskista jauheliha.

Lisää jauhelihaan sipulit ja mausteet.

Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon.

Anna kiehua vielä vartin verran.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 704 grammaa

Piipaa77

Piipaa77 sanoi...

8 annosta on karkea arvio, itse söisin tuosta satsista varmaan useamminkin :)

tiistai 07.05.2013 klo 14:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.3g44kcal0g0g5g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal10.9g0g10.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g646kcal32g52.6g33g15.2g
Valittu annoskoko704g323kcal16g26.3g16.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna352g162kcal8g13.2g8.3g3.8g
Arvot/100g100g46kcal2.3g3.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358915