Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 498g3208kcal70.2g16.9g303.8g87.2g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g33g73kcal1.5g16.3g0.2g13.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g106g327kcal0g81.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g7216kcal143.4g230g608g201g
Valittu annoskoko704g3608kcal71.7g115g304g100.5g
Annoskoko puolitettuna352g1804kcal35.9g57.5g152g50.3g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195