Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g281g815kcal30.9g154.5g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.9g6.5kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g225g360kcal4.7g8.5g33.7g0.2g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1409g2810kcal104.2g338g113g4.4g
Valittu annoskoko704g1405kcal52.1g169g56.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna352g702kcal26.1g84.5g28.3g1.1g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551