Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 68g254kcal8.1g0g25g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g135g351kcal4.1g0.1g36.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g68g149kcal6.8g0g13.5g0g
Kalkkuna 135g265kcal42.5g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g2224kcal128.2g32.4g172g11g
Valittu annoskoko704g1112kcal64.1g16.2g86g5.5g
Annoskoko puolitettuna352g556kcal32.1g8.1g43g2.8g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150