Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 131g50kcal1.3g9.1g0.3g3.3g
Valkokaali keräkaali 88g24kcal1g3.6g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1409g246kcal8g40.2g3.6g15.8g
Valittu annoskoko704g123kcal4g20.1g1.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna352g62kcal2g10.1g0.9g4g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.9g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337337