Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 3245g3800kcal560.8g0g172g0g
Sipuli 749g227kcal9.4g35.9g1.5g12.7g
Korppujauho 250g914kcal26.2g187g2.6g13.2g
Kananmuna 50g(kpl)799g1007kcal87.9g2.4g71.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1498g5319kcal28.2g39.7g569.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g499g4494kcal0g0g499.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g31518kcal1425g530g2633g51.8g
Valittu annoskoko7040g15759kcal712.5g265g1316.5g25.9g
Annoskoko puolitettuna3520g7880kcal356.3g132.5g658.3g13g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095