Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta851g1276kcal136.2g34g68.1g0g
Kananmuna kuoreton 468g668kcal58.5g1.4g48g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g426g115kcal5.5g20.4g0.9g7.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro426g131kcal8.9g17.9g2.1g13.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3404g5787kcal680.8g0g340.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1362g1037kcal25.6g211g2.7g13.6g
Aromisuola (5g)43g24kcal0.3g4.5g0.5g0.9g
Jauhelihamauste, annos 15g28g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g18145kcal1837g590g926.4g72g
Valittu annoskoko7040g9073kcal918.5g295g463.2g36g
Annoskoko puolitettuna3520g4536kcal459.3g147.5g231.6g18g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284