Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 801g5687kcal6g3.2g640.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1388g4762kcal141.4g971.4g16.7g48.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 133g115kcal4.1g5.9g8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1468g2094kcal183.5g4.4g150.4g0g
Anjovis 432g1112kcal124.9g41.5g49.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 534g342kcal17.1g25.7g18.7g0.1g
Purjosipuli1334g254kcal24g32g2.7g28g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Pizzajuusto, valio534g1815kcal133.4g0g138.8g0g
Muna, annos 60g320g281kcal24.2g2.7g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g32968kcal1323.2g2175g2090.2g156.8g
Valittu annoskoko7040g16484kcal661.6g1087.5g1045.1g78.4g
Annoskoko puolitettuna3520g8242kcal330.8g543.8g522.6g39.2g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831