Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1379g4828kcal165.5g979.3g29g41.4g
Sokeri 1353g5491kcal0g1351.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20.1g0g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 127g471kcal23.6g14g27.6g38.7g
Voi 796g5773kcal9.5g3.2g647g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1061g594kcal90.2g53.1g2.1g0g
Pätkis, 18g573g2808kcal20.6g349.5g143.2g0g
Kananmuna kuoreton 875g1249kcal109.4g2.6g89.7g0g
Taloussuklaa, Fazer531g2732kcal20.7g297.1g159.2g28.1g
Voi 265g1924kcal3.2g1.1g215.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g52137kcal891g6195.6g2627g217g
Valittu annoskoko7040g26069kcal445.5g3097.8g1313.5g108.5g
Annoskoko puolitettuna3520g13034kcal222.8g1548.9g656.8g54.3g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319