Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 551g4874kcal0g0g551.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3344g11473kcal340.7g2340.5g40.1g117g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 367g2610kcal2.8g1.5g293.9g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g18g57kcal2g12.5g1.3g5.1g
Sokeri 312g1268kcal0g312g0g0g
Kananmuna kuoreton 404g577kcal50.5g1.2g41.4g0g
Hiiva 184g137kcal24.1g2g0.7g12.7g
Vesi, vesijohtovesi 919g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 919g419kcal27.6g44.1g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g42827kcal895.4g5427.6g1884.6g269.6g
Valittu annoskoko7040g21414kcal447.7g2713.8g942.3g134.8g
Annoskoko puolitettuna3520g10707kcal223.9g1356.9g471.2g67.4g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070