Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1278g9455kcal0g0g1047.7g0g
Sokeri1118g4539kcal0g1116.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1112g1456kcal144.5g5.6g95.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2555g7922kcal434.4g1379.9g74.1g332.2g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g204kcal0g50.6g0g0g
Marianne crush 150g894g3846kcal10.7g769.2g75.1g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g54956kcal1182.6g6668.4g2585g695.2g
Valittu annoskoko7040g27478kcal591.3g3334.2g1292.5g347.6g
Annoskoko puolitettuna3520g13739kcal295.7g1667.1g646.3g173.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622