Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4669g7751kcal887.2g0g466.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g90kcal4.3g0.5g7.9g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g400g556kcal50g1.2g39.2g0g
Korppujauho 200g733kcal21g149.9g2.1g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma534g640kcal17.1g24g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g19830kcal1973g402.4g1141.2g39.4g
Valittu annoskoko7040g9915kcal986.5g201.2g570.6g19.7g
Annoskoko puolitettuna3520g4957kcal493.3g100.6g285.3g9.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726