Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1327g787kcal130.1g39.8g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 1946g2776kcal243.2g5.8g199.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1238g7429kcal260g81.7g668.6g0g
Juusto, keskiarvo 1769g6189kcal442.7g4.4g490g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 133g429kcal38.5g9.3g26.5g40.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g133g80kcal11.9g7.3g0.7g96.8g
Vehnälese 80g182kcal10.6g12.3g3.6g29.8g
Kauralese 239g860kcal43g108.9g18.4g41.8g
Leivinjauhe 177g311kcal9.2g66.9g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g38082kcal2378.4g672.8g2825g419.8g
Valittu annoskoko7040g19041kcal1189.2g336.4g1412.5g209.9g
Annoskoko puolitettuna3520g9521kcal594.6g168.2g706.3g105g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129