Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 3200g680kcal30.1g80g9.6g60.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3200g9280kcal832g0g672g0g
Ruokaöljy keskiarvo 640g5654kcal0g0g639.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g31229kcal1724.2g160g2642g121.6g
Valittu annoskoko7040g15614kcal862.1g80g1321g60.8g
Annoskoko puolitettuna3520g7807kcal431.1g40g660.5g30.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672