Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g4993g14729kcal748.9g0g1298.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g999g360kcal9g61.9g2g28g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g999g240kcal20g35.9g2g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g30657kcal1555.8g195.6g2604.4g56g
Valittu annoskoko7040g15328kcal777.9g97.8g1302.2g28g
Annoskoko puolitettuna3520g7664kcal389g48.9g651.1g14g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624