Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3739g2833kcal69.9g576.6g7.5g37.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1602g449kcal9.6g95.3g3.2g40.1g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1335g3125kcal150.9g6.7g293.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g13078kcal476g1402g610.8g167.6g
Valittu annoskoko7040g6539kcal238g701g305.4g83.8g
Annoskoko puolitettuna3520g3270kcal119g350.5g152.7g41.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682