Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 4981g32079kcal702.3g169.4g3038.5g871.7g
Vesi664g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g332g731kcal15.3g162.7g2.3g132.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1063g3273kcal0g818.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g72164kcal1435.2g2300.6g6081.6g2009g
Valittu annoskoko7040g36082kcal717.6g1150.3g3040.8g1004.5g
Annoskoko puolitettuna3520g18041kcal358.8g575.2g1520.4g502.3g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195