Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2406g3127kcal505.1g0g96.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g401g72kcal4g14g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)401g1163kcal92.2g5.2g84.2g0g
Siitakesieni 401g106kcal7.2g10g1.2g13.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)529g1006kcal7.4g9.5g105.8g23.3g
Paprika punainen 802g235kcal7.5g36.1g3.2g15.2g
Maustekurkku401g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Kuohukerma,valio,2dl1203g4089kcal24.1g36.1g421g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 401g1563kcal8.5g8.8g168.4g0g
Voi 96g698kcal1.1g0.4g78.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g24250kcal1319.8g264.2g1917.2g117.8g
Valittu annoskoko7040g12125kcal659.9g132.1g958.6g58.9g
Annoskoko puolitettuna3520g6063kcal330g66.1g479.3g29.5g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236