Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1120g8125kcal13.3g4.5g910.6g0g
Sokeri 1632g6624kcal0g1630.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu832g1048kcal91.5g2.5g74.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai960g3360kcal115.2g681.6g20.2g28.8g
Leivinjauhe 96g169kcal5g36.3g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Banaani, kuorittu 2368g2060kcal25.1g433.3g9.5g42.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g43005kcal502.4g5628.2g2032.6g143.8g
Valittu annoskoko7040g21503kcal251.2g2814.1g1016.3g71.9g
Annoskoko puolitettuna3520g10751kcal125.6g1407.1g508.2g36g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586