Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2200g644kcal20.7g99g8.8g41.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g400g1280kcal208g112g2g64g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss600g1860kcal144g4.8g138g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14092g14193kcal1408g670g635.4g276.2g
Valittu annoskoko7046g7096kcal704g335g317.7g138.1g
Annoskoko puolitettuna3523g3548kcal352g167.5g158.9g69.1g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315