Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 42g95kcal2.1g7.3g5.9g2.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 42g83kcal0.6g0.8g8.3g1.8g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 275g944kcal28g192.5g3.3g9.6g
Kauralese 42g150kcal7.5g19g3.2g7.3g
Vehnälese 17g38kcal2.2g2.6g0.8g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g2994kcal80.8g464.4g76.4g54.8g
Valittu annoskoko705g1497kcal40.4g232.2g38.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna353g749kcal20.2g116.1g19.1g13.7g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369