Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g196g216kcal45.1g0g3.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore125g21kcal0.8g3.1g0.5g0.9g
Paprika punainen 77g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli83g292kcal9.2g61.7g1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.1g5.4kcal0g0.2g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.2g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1454kcal116.2g157.8g37.6g10g
Valittu annoskoko705g727kcal58.1g78.9g18.8g5g
Annoskoko puolitettuna353g364kcal29.1g39.5g9.4g2.5g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832