Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 146g41kcal1.7g5.9g0.3g3.1g
Hirvenliha 117g131kcal24.7g0g3.5g0g
Sipuli 52g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Herkkusieni 17g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g536kcal56.8g27g19.4g11.4g
Valittu annoskoko705g268kcal28.4g13.5g9.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna353g134kcal14.2g6.8g4.9g2.9g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881