VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt599g276kcal19.2g28.8g9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g75kcal0g18.3g0g0.3g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3.4g11kcal0.3g1.8g0.2g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1046kcal54.4g134.2g31.2g0.8g
Valittu annoskoko705g523kcal27.2g67.1g15.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna353g261kcal13.6g33.6g7.8g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302