Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 500g719kcal80g0g44.5g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g36g103kcal1g19g2.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton167g267kcal13.3g6.7g21.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g2176kcal188.6g51.4g137.4g0g
Valittu annoskoko705g1088kcal94.3g25.7g68.7g0g
Annoskoko puolitettuna353g544kcal47.2g12.9g34.4g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484