Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 313g221kcal1g0.6g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g250g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 23g9kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Appelsiini, kuorittu 119g56kcal0.7g10.6g0.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g572kcal3.6g23.4g1.2g6.2g
Valittu annoskoko705g286kcal1.8g11.7g0.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna353g143kcal0.9g5.9g0.3g1.6g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076