Ruskakeitto

500g porkkanoita
150g lanttua
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
2rkl öljyä
1rkl currya
1,5 dl vettä
lihaliemikuutio
200g pehmeää vuohenjuustoa
100g kylmäsavuporoa
rouhittua mustapippuria
0,5dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Raasta tai suikaloi juurekset ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Sekoittele.

Lisää paistamisen lopussa curry kasvisten joukkoon ja kääntele.

Sitten vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää liemikuutio.

Anna keiton kiehua hiljalleen kypsäksi.

Lisää vuohenjuusto ja anna sen liueta Soseuta keitto halutessasi.

Lisää joukkoon poro.

Anna hautua hetki.

Rouhi pippuri, tarkista maku ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1410 grammaa

Lippo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanpuuro vesi 150g56kcal1.9g10.7g0.6g2.5g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g100g1.3kcal0.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g100g1.3kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g5g16kcal0g0.2g1.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g217kcal5.4g36g5.6g8.6g
Valittu annoskoko705g108kcal2.7g18g2.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna353g54kcal1.4g9g1.4g2.2g
Arvot/100g100g15kcal0.4g2.6g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85604